En ny slangupprullare för vacuum

En 3d-modell av en filmrulle på ett bord.
Serie at är en ny form av slangupprullare som hanterar slang I dimensionerna 1″ upp till 3″ avsedd för vacuum och tryck upp till 20 bar.

Denna modell är framtagen för att i första hand placeras utomhus i tuffare miljöer och är därför gjord helt i rostfritt syrafast material eller lackat utförande i klass C5 eller C4.

C5 och C4 klass på lacken är detsamma som man lackar fartyg med. I och med denna uppgradering så kan vi erbjuda i stort sätt vilka färger ni vill på denna modell.

Serie AT är kraftigare än den äldre versionen ET med en annan form på stativet som gör den mer vridstyv och enklare att serva. Som tidigare version består den av en kraftig pelare som är svetsad på en platta som kan bultas fast på betonggolv, bryggor, balkkonstruktioner etc. Modellen är gjord för att kunna anpassas efter kundens behov och har därför gjorts modul anpassad.

Den finns i 4 olika grundutförande:

  1. Slanghylla – manuell hantering av slang som man hänger upp för hand. Finns med väggfäste alternativt på pelare.
  2. Slangvinda – manuell vinda som man “vevar” upp slangen på. Finns med väggfäste alternativt på pelare.
  3. Motordriven aut – fungerar som en traditionell fjäderdriven slangvinda -man drar ut slangen för hand och en motor dra automatiskt tillbaka den när man är klar med jobbet. Bara pelare.
  4. Motordriven fjärr –  man sköter vindan/slangen via en fjärrkontroll som kör slangen fram och tillbaka men också kan styra en eller flera ventiler/funktioner för att få den effektivaste hanteringen. Bara pelare.

Tänkta kunder är:

hamnar både stora och små, bussgarage, järnvägen m fl där man har behov av att tömma toaletter eller suga upp smuts och avfall.

För mer info – kontakta Autoreel AB.

Rulla till toppen